Min Affärside

Uppgift: Starta företag

Verksamheten: Uthyrning av arbetskraft till lågpris med fullgod kvalitet. Detta genom att köpa arbetskraft från lågprisländer. Vi kommer i första hand rikta in oss på att sälja tjänster inom byggbranschen av olika slag där inom. Även uthyrning av arbetskraft för ett brett spektra av tjänster. bl.a. städning, snöskottning, trädgårdsarbete, skogsarbeten m.m. Med andra ord så kommer detta att vara ett bemanningsföretag.

Vi väljer med en gång att bilda detta företag som aktiebolag. Anledningen till detta är att vi ser en stor potential till till en god utveckling inom företaget. Det innebär att det med tid kan bli fråga om många tjänster och ett större antal personer anställda. Detta kräver då att företaget sköts professionellt med en väl fungerande styrelse. Allt annat än ett aktiebolag är uteslutande för oss.

Målgrupp: Vår målgrupp kommer att vara företag, i första hand inom byggbranschen som är i behov av arbetskraft. Även företag som säljer tjänster ex fönsterputsning, städning mm. En stor del av kundkretsen kommer också att utgöras av privatpersoner. Då vi kommer att förhållandevis låga kostnader, ser vi får chans att plocka marknadsandelar genom prisdumpning.

Budget: Vårat företag kommer utvecklas successivt med tiden. Därför är vi inte i behov av ett större kapital inledningsvis. Vi tror att vi kommer att behöva ha åtminstone 1,5 miljon sek för att säkra upp våra första anställdas löner,försäkringar, social utgifter mm . Även till inköp av bilar, byggverktyg och städredskap mm.

Reklam: Vi kommer att börja försiktighet när det gäller reklam för att känna oss för. Vi vill inte få massa förfrågningar om jobb som vi inte kan utföra. Vi börjar med att inledningsvis att annonsera i Stockholms lokala tidningar.

 

Våra anställda: Rekrytering utav arbetskraft kommer att ske från lågprisländer i våra närhet. De baltiska länderna kommer att vara rekryteringsbas. De har kompetens och vi uppfattar dom som arbetsvilliga. Vi tycker att det är viktigt att våra anställda är nöjda med oss som arbetsgivare, därför kommer vi ta ett stort socialt ansvar med schysta anställningskontrakt. Detta säkerställer även ett fullgott arbete från deras sida, vi får nöjda och fler kunder, så att vi kan fortsätta växa i den takt som vi önskar


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0